Hoe werkt computerbrevet.nl?

Op de pagina Kies een toets kiest u de toets die u wilt maken. Alle toetsen op deze website zijn gebaseerd op de Visual Steps-computerboeken. Rechts naast de vragen ziet u bij welke boeken de betreffende toets hoort. Als u zo'n boek heeft doorgenomen, kunt u uw kennis testen met de toets, maar u kunt de toets natuurlijk ook maken als u het boek nog niet heeft doorgenomen.

Alle toetsen bestaan uit meerkeuzevragen. Eén antwoord per vraag is correct. Na het beantwoorden van de vragen, klikt u onder de toets op de knop Toets nakijken.

  • 90 - 100 % goed beantwoord -> Uitstekend
  • 75 - 89% goed beantwoord -> Goed
  • 60 - 74 % goed beantwoord -> Voldoende
  • Minder dan 60% goed beantwoord -> Onvoldoende

Bij het resultaat voldoende, goed of uitstekend, kunt u een computerbrevet ontvangen. Daarvoor vult u uw naam en e-mailadres in en vervolgens klikt u op Ja, ik will het computerbrevet ontvangen. Het computerbrevet wordt gratis naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Op het brevet staan uw naam en het behaalde resultaat vermeld.

Het computerbrevet is een PDF-bestand. Dit type bestand kunt u openen, bekijken en afdrukken met het programma Adobe Reader of uw internetbrowser. Klik hier voor informatie over Adobe Reader.

Visual Steps-logo

Nu verkijgbaar